Za každý objednaný produkt vysadiíme jeden strom

Za každý objednaný produkt vysadiíme jeden strom

Decenta predstavuje selekciu kvalitných dizajnových produktov a autentického autorského umenia. Ak práve premýšľate o tom, žeby ste si to chceli doma skrášliť, alebo túžite po originálnom kúsku umenia, Decenta bude tá správna voľba pre Vás. 


Notebookový setup, ktorý sa oplatí

Notebookový setup, ktorý sa oplatí

Hľadáte jedinečný a kvalitný notebook setup do svojej novej kancelárie, alebo sa chystáte prerobiť si svoju aktuálnu kanceláriu a spríjemniť si pracovné prostredie? Pripravili sme si pre vás notebookový setup od Oakywood, ktorý dokonale skrášli vašu kanceláriu. Oplatí sa investovať do setupu, alebo je lepšie si produkty nakupovať samostatne? Poďme si povedať, či viete na setupe ušetriť. 


Oakyblocks - eko magnetické doplnky

Oakyblocks - eko magnetické doplnky

Oakyblocks je séria produktov od značky Oakywood, ktorá je prémiovým výrobcom eko doplnkov pre domácnosť, kanceláriu či smart zariadenia. V čom je Oakyblocks výnimočný a prečo by nemal chýbať vo vašej domácnosti, alebo kancelárii? 


Zdravšie sedenie pri počítači

Zdravšie sedenie pri počítači

Mať pekne zariadenú kanceláriu, kútik, odkiaľ môžete pracovať z domu, alebo mať skrátka pekne zariadené miesto, kde trávite najvac času - pri počítači je pomerne ľahké. Čo však spraviť preto, aby ste nemali problémy s chrbátom po celodennom sedení za počítačom? Pozrime sa spoločne na to, ako vyriešiť problém, ktorý trápi množstvo ľudí po celom svete. 


Drevená 3D mapa na stenu - dokonalý doplnok

Drevená 3D mapa na stenu - dokonalý doplnok

Hľadáte skvelý a výrazný doplnok do vašej kancelárie, obývačky, spálne, či inej časti bytu, alebo domu? Niečo, čo dokonale vstihne vašu osobnosť, niečo, čo bude prezentovať vaše hodnoty a bude to presne podľa vášho vkusu? Drevené doplnky a dekorácie Oakywood by mohli byť riešením.


Prémiové produkty Oakywood - prečo sú najlepšie?

Prémiové produkty Oakywood - prečo sú najlepšie?

My ako spoločnosť Decenta group sa vám snažíme prinášať tie najkvalitnejšie produkty vo svojom segmente na trhu. Kvalita, využiteľnosť a vysoká miera šetrenia životného prostredia. To sú produkty Oakywood, ktoré vám prinášame na slovenský trh. Ak aj vy patríte medzi ľudí, ktorí nevidia dôvod, prečo by si mali kúpiť drahšiu nabíjačku, keď si môžete kúpiť rovnako vyzerajúcu nabíjačku z Číny za zlomok ceny, tak sa vám v tomto článku budeme snažiť dať dôvody, prečo ide pri nákupe produktov Oakywood o lepšiu možnosť.


Test obalov na iPhone

Test obalov na iPhone

Na trhu existuje veľké množstvo rôznych obalov na mobilné telefóny. Prečo by ste si mali kupovať obal od Oakywood na našom e-shope, keď si viete “rovnaký” obal kúpiť za menej peňazí u konkurencie? Rozhodli sme sa do testu zobrať náš obal na iPhone a obal na iPhone, ktorý bol lacnejší. V oboch prípadoch ide o drevený obal. Kde sú rozdiely? Oplatí sa zaplatiť viac? Pozrieme sa na to v tomto článku. Keďže ja, ako recenzent vlastním iPhone 12, môj obal od Oakywood je práve na iPhone 12. Konkurencia mala výpadok obalov na iPhone 12 a iPhone 13 a tak som sa rozhodol porovnávať môj obal s puzdrom na iPhone 11 Pro. Je to iný rozmer, no do testu nám poslúži ako vhodný ukazovateľ. 


Výnimočné príslušenstvo pre Apple zariadenia

Výnimočné príslušenstvo pre Apple zariadenia

Spoločnosť Apple má na našom trhu množstvo milovníkov. Či už ide o spoľahlivé špičkové smartfóny iPhone, prémiové slúchadlá AirPods, alebo profesionálne laptopy MacBook, všetky tieto produkty spĺňajú náročné požiadavky ich používateľov a sú preto spravidla často používané a obľúbené medzi nadšencami technológii. Ako sa však starať o tieto zariadenia? Doplniť ich o kvalitné príslušenstvo, alebo ušetriť na menej kvalitných produktoch? V tomto článku sa vám budeme snažiť opísať 4 naše produkty a ich využitie pre zariadenia od Apple. 


Myslite ekologicky s produktami od Decenta - RECENZIA

Myslite ekologicky s produktami od Decenta - RECENZIA

Dnes sme si pre vás pripravili ďalšiu recenziu od našej zákazníčky, ktorá si na našom e-shope nakúpila kompletné vybavenie pre svoj smartfón iPhone 12 Pro a slúchadlá AirPods. Týmto by sme sa jej chceli poďakovať za recenziu a možnosť uverejnenia článku. 


Prečo investovať do kvalitných drevených doplnkov?

Prečo investovať do kvalitných drevených doplnkov?

Pomaly sa nám blíži jar a s ňou prichádza čas, kedy sa otepľuje, kedy trávime viac času vonku a možno aj v takej prírode. Pre všetkých milovníkov prírody, ale aj pre tých, ktorí na ňu majú menej času, no napriek tomu si pobyt v nej užívajú naplno, tu máme drevené doplnky pre vašu kanceláriu, domácnosť či smart zariadenia, aby ste sa s ňou zladili a boli tak v kontakte s prírodou ešte viac ako kedykoľvek predtým. Prečo si však kúpiť doplnky od nás?

Ďalej